2019 AdımODTÜ Lisans Araştırma Projesi Ödül Sahiplerini Tebrik Ediyoruz!

Bölümümüz lisans öğrencilerinden Doğa Yahşi, Yasin Odabaş, Göksu Özal, Selin Gökçe ve Ceyda Kalıpçıoğlu, bilimsel araştırma ve toplumsal hizmet odaklı projelere bağışlar dolayısıyla destek verilen  “2019 AdımODTÜ Lisans Araştırmaları Projesi” ödülüne hak kazanmıştır.

Öğrencilerimiz Doğa Yahşi, Yasin Odabaş ve Göksu Özal, Dr.Öğr.Üyesi Yasemin Dilşad Yılmazel’in danışmanlığında çalıştıkları “Atık Biyokütleden Biyohidrojen Üretimi” adlı projeleriyle ödülü almaya hak kazandı.

Öğrencilerimiz Selin Gökçe ve Ceyda Kalıpçıoğlu, Dr. Öğr. Üyesi Zöhre Kurt danışmanlığında “ODTÜ Yerleşkesi İçin Sıfır Atık” projesiyle ödülün sahibi oldu.

ODTÜ Çevre Mühendisliği Bölümü olarak ödülü kazanan öğrencilerini tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Daha fazla bilgi için buraya tıklayın.

19/03/2019 - 10:46