BTY Uluslararası Danışmanlık bünyesinde Çevre ve Sosyal ekibini yeniden kuruyor ve yetiştirilmek üzere genç ve dinamik mühendis / mühendis adayı, 1 yeni mezun / kısa süreli çalışan veya mezun arıyoruz.

Bölümümüz öğrencilerinden yeni mezun olmuş, birkaç yıldır çalışmakta olan veya son yarıyılında olup part-time çalışmak için zaman ayırmak isteyen adaylar görüşmeye davet edilmektedir.

İş unvanı, Kıdemsiz Çevre ve Sosyal Uzman olacaktır.

Mevcut durumda yapmakta olduğumuz işler, uluslararası kredi kullanmakta olan veya kullanmayı planlayan, hem Türkiyede hem de avrupa ve orta asyadaki altyapı üstyapı projeleri için Environmental and Social Impact Assessment and Audit Reports, Environmental and Social Due Diligence, Environmental and Social Action Plan ve benzeri işler olmakla birlikte, İklim Değişikliği Değerlendirme raporları ve Sürdürülebilirlik Raporlamalarını da kapsayan geniş bir yelpazede.

İlgilenen öğrenciler veya genç mühendisler özgeçmişlerini cansuerdoğan {at} bty.com adresine e-posta ile gönderebilirler.

22/03/2023 - 11:25