ODTÜ İşletme Topluluğu olarak 30 senelik tecrübemizle bu sene 4-5-6 Mart tarihlerinde Liderlik ve Kariyer Zirvesi adlı etkinliğimizi düzenliyoruz. Bu etkinliğimizde farklı sektörlerde ve alanında lider birçok değerli yöneticiyi; Türkiye’nin dört bir yanından gelen katılımcılarımızla buluşturuyor, üniversite öğrencilerinin üst düzey yöneticilerin bilgi, tecrübe ve ilham verici konuşmalarından yararlanabilecekleri, verimli network fırsatları edinebilecekleri bir ortam oluşturuyoruz.

Bu sene katmış olduğumuz yeniliklerle birlikte salon katılımıyla gerçekleşecek etkinliğimizi eş zamanlı olarak online platformlara da taşıyacak, yani hibrit olarak düzenleyeceğiz. Etkinliğimiz 4-5 Mart tarihlerinde www.liderlikvekariyer.com adresinde çevrimiçi katılıma açılacaktır, 6 Mart Pazar günü ise hem Sheraton Ankara Otel'de fiziksel katılımla gerçekleşecek, hem de www.liderlikvekariyer.com üzerinden çevrimiçi katılımcılarımızla da buluşacaktır.

Etkinlik akışımız ve detaylı bilgi için: www.liderlikvekariyer.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

17/03/2022 - 00:54